A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
19
Δεκεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.48
Δύση: 17.00
Σελήνη
12 ημερών
Βονιφατίου, Άρεως, Ευτυχίου και Θεσσαλονίκης μάρτ., Αγλαΐας της Ρωμαίας

Τυχαία Φωτογραφία

Η πεδιάδα της Παραμυ...
Σπετζοφάι PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 2 μεγάλα καπνιστά Λουκάνικα
  • 4 μεγάλα Κρεμμύδια
  • 1 κιλό Πιπεριές πράσινες μακρόστενες
  • 4-5 κουταλιές Σόγια σος
  • λίγο Σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι
  • λίγη Πιπεριά καυτερή
  • λίγη Ζάχαρη
  • 500 γρ. Ντοματάκια
  

Τρόπος παρασκευής

Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια και τα τσιγαρίζουμε.

Τα βγάζουμε από το λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και τις πιπεριές επίσης σε χοντρά κομμάτια.

Σωτάρουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με τη σόγια σος.

Σκεπάζουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι, την πιπεριά, τη ζάχαρη και τα ντοματάκια ψιλοκομμένα. Βράζουμε μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.

Προσθέτουμε τα λουκάνικα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

   
 
 
Joomla Template Tutorial: by JoomlaShack