Τα νέα του κλάδου

PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu

A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Παρασκευή
24
Νοεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.25
Δύση: 17.03
Σελήνη
6 ημερών
Κλήμεντος Ρώμης, Πέτρου Αλεξανδρείας, Ερμογένους, Χρυσογόνου και Φιλουμένου μαρτ.

Ειδικά προϊόντα



Τυχαία Φωτογραφία

Τα παλιά σφαγεία
Κανελόνια PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

5

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι κρασί
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 2 κονσέρβες τοματάκι
  • 2 κουταλιές πελτέ
  • 1 ξυλαράκι κανέλλα
  • 3 φλυτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • ρίγανη
  • αλάτι και πιπέρι
  

Τρόπος παρασκευής

Σε μία κατσαρόλα βάζετε το μισό λάδι να κάψει

Προσθέτετε το 1 κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε

Προσθέτετε την 1 κονσέρβα τοματάκι και την 1 κουταλιά πελτέ

Αλατοπιπερώνετε

Προσθέτετε τη ρίγανη και τις 2 σκελίδες σκόρδο

Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά

Σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζετε το υπόλοιπο κρεμμύδι

Προσθέτετε τον κιμά και τσιγαρίζετε ανακατεύοντας με πηρούνι για να μην σβολιάσει

Προσθέτετε τις άλλες 2 σκελίδες σκόρδο και την κανέλλα

Αλατοπιπερώνετε

Σβήνετε με κρασί

Προσθέτετε τον μαϊντανό

Ρίχνετε την υπόλοιπη τομάτα και τον πελτέ και ανακατεύετε

Ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να μέινει με τη σάλτσα του

Αφαιρείτε την κανέλλα

Γεμίζετε ένα ένα κανελόνι με τον κιμά προσεκτικά και τα τοποθετείτε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί

Τα περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε

Ψήνετε σε μέτριο φούρνο

  
 
 
Joomla Tutorial: by JoomlaShack