A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τετάρτη
19
Δεκεμβρίου
2018
Ανατ.: 07.48
Δύση: 17.00
Σελήνη
12 ημερών
Βονιφατίου, Άρεως, Ευτυχίου και Θεσσαλονίκης μάρτ., Αγλαΐας της Ρωμαίας

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Ζυμαρικά Λαζάνια με Μανούρι, Ζαμπόν και Μπέικον
Λαζάνια με Μανούρι, Ζαμπόν και Μπέικον PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 500 γρ. λαζάνια
  • 300 γρ. ζαμπόν μπούτι (λεπτές φέτες)
  • 200 γρ. μπέικον ή προσούτο
  • 200 γρ. ΜΑΝΟΥΡΙ ΜΕΒΓΑΛ
  • Μικρή ποσότητα μπεσαμέλ
  

Τρόπος παρασκευής

 

Βράζετε σε αλατισμένο νερό τα λαζάνια με προσοχή, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους (μπορείτε να ρίξετε λίγο ελαιόλαδο στο νερό). Τα στραγγίζετε. Σ'ένα πυρίμαχο βουτυρωμένο ταψί, ρίχνετε μια στρώση λαζάνια, από πάνω ζαμπόν, έπειτα το ΜΑΝΟΥΡΙ ΜΕΒΓΑΛ και μπέικον. Κάνετε μία ακόμη στρώση με τα ίδια υλικά (τελευταίο το μπέικον). Κατόπιν, απλώνετε λίγη μπεσαμέλ με ΜΑΝΟΥΡΙ ΜΕΒΓΑΛ και το ψήνετε στους 180?, έως ότου ροδίσει.
  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack