A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τρίτη
16
Ιανουαρίου
2018
Ανατ.: 07.52
Δύση: 17.23
Νέα Σελήνη
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Πευσίππου και Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Aλλαντικά Τορτελίνι με μπρόκολο και ζαμπόν
Τορτελίνι με μπρόκολο και ζαμπόν PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

4

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • ΑΛΑΤΙ
  • 4 φέτες ψιλοκομμένες ΖΑΜΠΟΝ
  • 1 με 2 κουταλιές ψιλοκομμένο ΜΑΪΝΤΑΝΟ
  • 300 γρ. χωρισμένο σε μικρά μπουκετάκια ΜΠΡΟΚΟΛΟ
  • 50 γρ. (και επιπλέον για το σερβίρισμα) τριμμένη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
  • φρεσκοτριμμένο ΠΙΠΕΡΙ
  • 1 σκελίδα ψιλοκομμένη ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 μικρή ψιλοκομμένη καυτερή ΠΙΠΕΡΙΑ
  • 3 κουταλιές ΒΙΤΑΜ CULINESSE
  • 300 γρ. ΒΙΤΑΜ COMPLICE ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
  • 1/2 κιλό ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ
  

Τρόπος παρασκευής

1. Βράζετε σε κατσαρόλα τα τορτελίνι και τα σουρώνετε. Βράζετε σε άλλη κατσαρόλα τα μπουκετάκια μπρόκολο μόλις να μαλακώσουν και τα σουρώνετε.

2. Ζεσταίνετε το Culinesse σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο και την πιπερίτσα. Προσθέτετε το μπρόκολο, το ζαμπόν, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε σε σιγανή φωτιά να πήξει ελαφριά η κρέμα.

3. Βάζετε τα τορτελίνι σε μπωλ σερβιρίσματος, προσθέτετε την σάλτσα με το μπρόκολο και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με λίγη παρμεζάνα και τον μαϊντανό και ανακατεύετε.

  
 
 
Joomla Template Tutorial: by JoomlaShack.com