A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Η παραγγελία μου

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η παραγγελία

Αναζήτηση προϊόντος

Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
5 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Τυχαία Φωτογραφία

Το κρεοπωλείο μας
Αρχική Σελίδα Συνταγές Θαλασσινά Γαρίδες τηγανιτές Ιταλιεν
Γαρίδες τηγανιτές Ιταλιεν PDF Εκτύπωση E-mail

Μερίδες:

-

  

Θερμίδες:

- ανά μερίδα

  

Υλικά:

  • 40 γαρίδες περίπου
  • 300 γρ. μπίρα
  • 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  

Τρόπος παρασκευής

1. Κόβουμε τις ουρές από τις γαρίδες (αφού προηγουμένως τις πλένουμε καλά) και τους βγάζουμε το κέλυφος χωρίς να καταστρέψουμε την ψίχα. Βάζουμε τις καθαρισμένες γαρίδες σ' ένα μπωλ, τις σκεπάζουμε με την μπίρα και τις αφήνουμε 30 λεπτά.

2. Ζεσταίνουμε το λάδι για το τηγάνισμα. Μέχρι να κάψει, βάζουμε το αλεύρι σε βαθύ πιάτο, στραγγίζουμε τις γαρίδες από την μπίρα και τις αλευρώνουμε μέσα στο αλεύρι.

3. Μόλις το λάδι αρχίσει να καπνίζει ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να ψηθούν 4 με 5 λεπτά. Τις βγάζουμε από το λάδι με τρυπητή κουτάλα, τις σταργγίζουμε και τις βάζουμε σε πιατελίτσας. Τις αλατίζουμε και τοποθετούμε ολόγυρα τους τέταρτα λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις παρουσιάζουμε ζεστές στο τραπέζι.

  
 
 
Joomla Templates: by JoomlaShack